День знань

/Files/images/pershiy_dzvonik/xOHNqGtpB5I.jpgІз приходом осені прийшла шкільна пора. Першого вересня у кожному куточку України, у кожному місті та селі, пролунав веселий шкільний дзвоник. Не оминула ця подія й нашу школу.

На святі були присутні поважні гості, вчителі-пенсіонери, батьки та учні школи, випускники, всі, для кого слово «школа » - це поклик душі і серця, приємні спогади та учнівські роки.

/Files/images/pershiy_dzvonik/Фото-0556.jpgЗ щирими, теплим словами виступали почесні гості Бень Л.В. - голова сільської ради села Гереженівка та колишні випускники нашої школи - Шепета Ігор Іванович, Банира Олег Володимирович, Коробань Станіслав Васильович та Загородній Олександр Сергійович.

Цього дня було згадано всіх, хто віддав часточку свого серця дітям, хто працював і працює ще сьогодні і тих, кого немає вже серед нас.

/Files/images/pershiy_dzvonik/obqdIEJafq0.jpgЯк і будь-яке інше свято, веселі пісні супроводжували святкування та надавали настрою.

Найстарші учні відпустили 9 повітряних кульок. Вони символізують шкільний час, він так само легко і яскраво лине у вись!!!

Кiлькiсть переглядiв: 747